• Post category:New

     Ротарі Клуб Запоріжжя вже традиційно щорічно нагороджує обдаровану творчу молодь. Два дні в Запорізькому музичному училищі імені Платона Майбороди за звання кращого віртуоза фортепіанного мистецтва боролись 47 юних музикантів і музиканток із усієї України.

     Цьогоріч 12 березня Чартерний Президент клубу Тамара Огородова вручила спеціальні нагороди – Дипломи – чотирьом молодим піаністкам Запорізької області – Аліні Барсегян, Ірині Архіповій, Анастасії Негусторовій та Яні Бондаренко.

     Тамара Огородова відзначила: «Ротарі клуб Запоріжжя вже одинадцять років підтримує добрі починання в нашій області. Наприклад, дівчатка та хлопчики, які перебувають на лікуванні в дитячому відділенні обласного протитуберкульозного диспансеру тривалий час в полі зору небайдужих запорізьких ротарійців. І ми раді, що наша участь допомагає маленьким громадянам України або побороти свої життєві труднощі, або підтримує їх у творчості. Звичайно, ніякий талант не відбудеться без праці. Даруйте музику, в першу чергу, собі, нам, бо ми любимо її. В таких конкурсах ви набуваєте майстерність, знаходите друзів. Хай музика буде для вас тим прекрасним ланцюжком, що єднає людей мистецтва. А в майбутньому – вашою професією чи чудовим святом у житті!»

      На запрошення запорізького Ротарі клубу до їх ініціативи долучилися також Ротарі Клуби з Миколаєва та Одеси, які також відзначили представниць зі своїх міст.